adsense 728x90


Recent Post

07 July 2012

Selamat Pengantin Baru – Ratu Rock Ella, Azhar! Azhar tu PilotBaru ternampak satu foto ini di news feed laman sosial. Sejauh mana kebenaran foto ini? Adakah ini jejaka yang bakal menikahi Ella atau nama sebenarnya Norzila Aminuddin malam esok?
Caption yang ditulis dalam foto tersebut mendakwa jejaka tersebut bernama Azhar. Untunglah bersuamikan juruterbang khabarnya daripada syarikat penerbangan komuniti Firefly, pasti Ella akan sibuk bercuti ke sana sini mengikut suaminya kelakkan? Foto yang diambil di dalam Facebook teman Murai Batu ini milik Badrul Hashim aka Abang Bad aka pengurus Diddy Hirdy dan Kay.
 
Ella yang kini mencecah usia 46 tahun bakal menamatkan zaman solonya pada esok, 7 Julai 2012 di kediaman keluarga Ella di Klang, Selangor. Menurut sumber lagi, jejaka yang bernama Azhar Ghazali tersebut khabarnya berasal daripada Muar, Johor.
Kepada Ella, diucapkan tahniah dan selamat berbahagia. Daripada zaman Murai Batu kecil sehinggalah kini sudah kenal erti kehidupan tetap menanti ratu Rock ini mengakhiri zaman bujangnya.
 


Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

No comments:

Post a Comment

Suka tak entri ni? Bagi komen sikit, nanti saya balas.